School!Week 2016: Openbaar en algemeen toegankelijk onderwijs, voor elkaar!

School!week-web-logo

De School!Week 2016 staat in het teken van de kinderrechten. De gezamenlijke campagneweek van het openbaar onderwijs is van 21 tot en met 25 maart.

Na het succes van de voorgaande edities van de School!Week heeft VOS/ABB besloten deze landelijke campagneweek ook weer in 2016 te organiseren. Het thema voor de School!Week 2016 is: ‘Openbaar en Algemeen Toegankelijk onderwijs, voor elkaar’  In 2015 stonden de kinderrechten al centraal, komend jaar diepen we dit thema verder uit.

De School!Week is een jaarlijks terugkerend initiatief waarmee u het unieke karakter en dekernwaarden van het openbaar en algemeen toegankelijk onderwijs onder de aandacht kunt brengen. Het motto van de School!Week is ‘Ik ben welkom!’.
In het hele land organiseren openbare en algemeen toegankelijke scholen activiteiten.

Wat en wanneer?
De School!Week 2016 is van 21 tot en met 25 maart. Op dit moment staan al twee speciale activiteiten op het programma:

Tips voor uw School!Week