Les over kinderrechten – GVO en HVO

De verschillende denominaties GVO en HVO hebben samen speciaal voor de School!Week een lesbrief opgesteld rond het thema Kinderrechten. Biedt uw school GVO of HVO aan? Vraag dan de docent GVO of HVO om in de School!Week aan de hand van deze speciale lesbrief een les te geven over kinderrechten. Voor de inhoud van de lesbrief is geput uit de (levensbeschouwelijke) inspiratiebronnen van de verschillende denominaties. Als uw school meerdere richtingen G/HVO heeft, kunt u de docenten vragen of zij samen een les kunnen verzorgen over dit thema. Heeft uw school nog geen GVO of HVO? Neem dan gerust contact op om de mogelijkheden voor een gastles te bespreken!

Contactpersoon: Barbara Bas – B.Bas@pcgvo.nl

Meer informatie over G/HVO vindt u op de website van het Dienstencentrum GVO en HVO en in de informatiefolder.