Conferentie openbaar onderwijs

wervelwindIn maart organiseren VOS/ABB en de Vereniging Openbaar Onderwijs (VOO) in samenwerking met de HAN de conferentie ‘Openbaar onderwijs verbindt’. De conferentie wordt gehouden op woensdagmiddag 23 maart 2016 in Arnhem. VOS/ABB en VOO organiseren de conferentie met de pabo’s die het Diploma openbaar onderwijs aanbieden.

De middag start met een inleiding door Kees Boele, bestuursvoorzitter van de HAN en auteur van het boek ‘Onderwijsheid. Terug naar waar het echt om gaat.‘ Hij gaat in op de toegevoegde waarde van School! met betrekking tot persoonsvorming en levensbeschouwelijke vorming in het onderwijs

Na deze inleiding geven pabodocenten workshops over de thema’s: ik en mezelf; ik en mijn leven; ik en de ander; ik en de wereld; ik en de tijd; ik en het onalledaagse. Meer informatie over de workshops vindt u hier.

Tom Schoemaker gaat ten slotte in op de didactiek van Dialoog School. Dit zal hij doen met behulp van een wervelwindcabine en de ideeën van de deelnemers aan de conferentie.

Wanneer en waar?
De conferentie ‘Openbaar onderwijs verbindt’ is op woensdagmiddag 23 maart van 13.30u tot 17.00u op de HAN Pabo, locatie Arnhem (Ruitenberglaan 27). Deelname is gratis voor personeel en studenten van aangesloten pabo’s en leden van VOS/ABB en VOO. Niet-leden betalen 50 euro per persoon.

Download hier de uitnodiging.

Inschrijven voor de conferentie

Naam contactpersoon:

Naam school(-bestuur) of pabo:

Plaats:

Functie:

Lid:

Telefoonnummer:

Email:

Opmerkingen:

Vul de volgende code in: captcha

Neem voor vragen of informatie contact op via welkom@vosabb.nl of 0348 405 200
Contactpersoon: Marleen Lammers