Meld uw school aan voor het leernetwerk kinder- en mensenrechtenscholen

Onder begeleiding van VOS/ABB en VOO zal een aantal scholen zich verzamelen in het leernetwerk kinder- en mensenrechtenscholen. Openbare scholen die zich willen verdiepen in kinder- en mensenrechten en zich willen profileren als kinder- en mensenrechtenschool, krijgen zo de gelegenheid en begeleiding om aan de slag te gaan met dit thema.

Kinder- en mensenrechteneducatie biedt aanknopingspunten bij de kernwaarden leernetwerkvan het openbaar onderwijs en bij vakinhouden als burgerschapsvorming. Het leernetwerk ondersteunt en faciliteert scholen die zich hierin verder willen ontwikkelen. Deskundigheidsbevordering en kennisdeling staan hierbij centraal. In maart 2015 zal het netwerk van start gaan.

Heeft uw school interesse om deel te nemen? Neemt u dan contact op met Marleen Lammers van VOS/ABB of Flora Breemer van VOO via onderstaand contactformulier.

Naam school:

Email:

Website:

Toelichting:

Vul de volgende code in: captcha

 of f.breemer@voo.nl.