Kindersummit – HOPE XXL Jr 2014

Na het succes van voorgaande jaren vindt op 21 maart 2014 de derde HOPE XXL Junior conferentie plaats. In 2014 zijn leerlingen uit leerlingenraden (groep 7/8) uitgenodigd om in het Museon in Den Haag tijdens de Kindersummit mee te denken over de belangrijke thema’s van HOPE XXL.
Download hier het boekje met uitleg over HOPE XXL, speciaal voor kinderen

De conferentie duurt van 10.00u tot circa 14.00u. Onderdeel van het programma is de opening van het Vredesplein, een nieuwe tentoonstelling van het Museon. Aansluitend aan de conferentie mogen de deelnemers en hun begeleiders nog op eigen gelegenheid het Museon bezoeken.

Deelname aan de conferentie gratis. Vervoer van- en naar het Museon is voor eigen rekening. Er kunnen maximaal 100 leerlingen deelnemen aan de conferentie.

Inschrijving voor HOPE XXL Jr. 2014 is gesloten.

Neem voor vragen of informatie contact op via ikbenwelkom@vosabb.nl of 0348 405 200
Contactpersoon: Marleen Lammers