Workshop – De kracht van een organisatie zit in de verschillen tussen mensen

De Dekkei Groep UA biedt in de School!Week drie gratis kennismakingsworkshops aan voor leden van VOS/ABB en VOO!* Reserveer dus snel!

Effectiever communiceren – productiever samenwerken

Een transformerende leerervaring

Productief samenwerken is iets waar we allemaal altijd naar streven. Maar lukt het wel altijd? Of het nu gaat om samenwerking binnen een team, of met ouders, bestuurders of de politiek, soms zelfs met leerlingen – het blijkt niet gemakkelijk, soms vrijwel onmogelijk. Dan hoor je opmerkingen als ‘We zijn te zeer verschillend’, ‘die twee kunnen niet samen door één deur’, of ‘die en die is gewoon altijd even lastig!’
Iedere persoon is uniek. Iedereen heeft verschillende stijlen, behoeften en verwachtingen. Niet zelden staan deze verschillen in de weg van een effectieve samenwerking, terwijl ze in feite een grote potentiële kracht vormen. De Dekkei Groep gaat ervan uit dat organisaties, teams, samenwerkingsverbanden juist sterker en effectiever kunnen worden door die verschillen… als je er maar op de juiste manier mee omgaat!

Gratis kennismakingsworkshops in de School!Week*

In week 12 geeft de DekkeiGroep deze kennismakingsworkshop drie maal gratis aan leden van VOS/ABB en VOO. Tijdens deze miniworkshop laten we u kennismaken met onze manier van werken. Die is erop gericht om de verschillen te begrijpen en om ze te gebruiken om de effectiviteit van onze relaties (en daarmee de samenwerking) te optimaliseren. We gebruiken daarbij een ‘kleurentaal’, die gemakkelijk aan te leren en te onthouden is en de deelnemers een duidelijk kader biedt voor toekomstige interacties.

U maakt kennis met onze kleurentaal, ontdekt uw talenten en mogelijk die van uw collega’s. We laten u zien hoe wij uw organisatie kunnen helpen om de samenwerking en communicatie in- en extern te verbeteren.

Interactie, afwisseling en plezier staan centraal in onze aanpak.

Informatie

Voor aanmelding of meer informatie over onze programma’s kunt u contact opnemen met
Ingrid Bijker: ingrid@dekkeigroep.com / t: 06-1456.5553 of
Margriet Guiver-Freeman: margriet@dekkeigroep.com / t: 06-1138.0349.
Of kijk op de website: www.dekkeigroep.nl

*Kosten: Gratis voor de eerste 3 aanmeldingen!
Daarna geldt een introductieprijs van slechts € 450,- Dit bedrag wordt in mindering gebracht op een eventuele vervolgopdracht. Datum kan in overleg ook na de School!Week.