‘Kernwaarden: zichtbaar, merkbaar, voelbaar!’ – Workshop

De zes kernwaarden van het openbaar en algemeen toegankelijk onderwijs zijn in 2008 opgesteld samen met onderwijsprofessionals. Deze kernwaarden staan als een huis en velen vinden ze vanzelfsprekend. Lastiger is het om deze kernwaarden naar de praktijk te vertalen. Wat betekent ‘wederzijds respect’ voor een leerkracht? Hoe zien we dit terug in het gedrag van de leerlingen? Herkennen ouders en omgeving de kernwaarden in de school?

Kernwaarden in uw school

In de workshop ‘Kernwaarden: zichtbaar, merkbaar, voelbaar!’ zoeken we met u naar een vertaling van de papieren kernwaarden naar ‘zichtbare, merkbare, voelbare’ kernwaarden, passend binnen uw organisatie.

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op met Marleen Lammers (mlammers@vosabb.nl of 06-1094.6652).